#komsåflygervi föddes 

när jag fick min ADHD-diagnos

#komsåflygervi föddes när jag vid 42 års ålder fick diagnosen ADHD. 


Plötsligt blev det uppenbart var den där ständigt närvarande känslan av att inte riktigt passa in kom ifrån. Plötsligt blev det tydligt varför det aldrig nånsin fungerat för mig att göra ”som alla andra”. Varför det känts som att jag piskat sig själv att springa, bara för att ”alla andra” gör det. När springning inte alls är min grej.


Att ha ADHD kan kännas precis så, tycker jag. Som att du tvingas springa, fortare och fortare, bara för att det är ”så man gör”. När det inte ens är så just du tar dig fram. När du har något jättefint på ryggen, som du kan komma hur långt som helst med, UTAN att bli alldeles utmattad – bara du får en chans att upptäcka dem. Nämligen VINGAR.


Tänk om det hållbara sättet att ta sig fram med ADHD är att flyga?  ÄVEN om de flesta andra springer. Tänk om vi skulle ge alla barn och vuxna därute, som kämpar sitt hårdaste, piskar sig själva att springa fortare och fortare, men bara känner sig värdelösa och undrar varför de aldrig passar in… Tänk om vi skulle ge dem chansen att få upptäcka sina vingar?


Tänk vilken grej, att få göra sin grej.

Utan att gå sönder.

Så blev #komsåflygervi till.

Och ingen blir gladare än jag om du vill följa med på den här resan.


Kom så flyger vi!

Lyssna på Edda Mark på Spotify

Under namnet Edda Mark släpper Christin Edmark låtar om ADHD, på svenska. Många av Christins föreläsningar ackompanjeras av musik - rakt ur hjärtat.

Precis som musik ska vara.